„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.

Голям монолитен апартамент Брацигово-11235

Брацигово, България
Печат

Кратка информация

Местоположение
Брацигово, България
Цена
€ 31 000
Тип на имота:
АПАРТАМЕНТ
Статус:
1/ ПРОДАВА
Площ :
70 m2
Етаж :
3
Етажност :
непоследен
Спални :
1
Тераси :
1
Баня / WC :
1
Вид строителство :
МОНОЛИТ
Състояние на сградата :
Много добро
Състояние на имота :
Обитаем

Описание на имота

Голям апартамент - спалня, хол и кухня в добре поддържана монолитна кооперация в центъра на гр. Брацигово. Жилището е на среден етаж. Изключително подходящо за летен туризъм с всички удобства на добре уреден град, но с възможност за безброй екскурзии сред природата в известни природни резервати, културни и исторически паметници, при умерен климат във всеки сезон.

Брацигово се намира в полите на Родопите. Местният климат е мек и лютите студове и големи горещини са рядко срещано явление. Брациговци се радват на красива пролет и топла есен. В Брацигово се отглежда маслодайната роза с най-високо качество, по-високо от това на казанлъшката и карловската, ценени и днес високо в Япония и Франция.

В землището на Брацигово се намират 2 защитени местности - „Атолука“ и „Тъмра“ и безброй природни и исторически забележителности.

Брацигово е неголям, но добре развит град с много местни фирми основно в шивашката, дървообработващата, хранително-вкусовата и добивно строителната промишленост. Средище на историческия и планински туризъм.

Населението в града е източноправославно. Градът се слави с най-високата православна камбанария на Балканския полуостров, която се намира в църквата „Свети Йоан Предтеча“. Построена е през 1884 - 1886 година от майстор Иван Драгов и е с височина 35 метра. оф.11235

Карта

Свържете се с агент