„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.

11123 Двуетажна монолитна къща с голям двор гр. Съединение

Съединение, България
Печат

Кратка информация

Местоположение
Съединение, България
Цена
€ 45 000
Тип на имота:
КЪЩА
Статус:
1/ ПРОДАВА
Площ :
150 m2
Етаж :
2
Етажност :
двуетажна
Спални :
3
Баня / WC :
1
Вид строителство :
Тухла / плоча
Състояние на сградата :
Добро
Състояние на имота :
Обитаем
Двор :
2000
Статус :
Още имоти

Описание на имота

11123 Хубава добре поддържана монолитна къща с голям двор, гараж и допълнителни постройки в гр. Съединение. Къщата е с каменни стени на първия етаж и тухлена зидария на втория. Плоча между етажите. Здрав покрив, двойни дървени дограми в добре запазено състояние. На първия етаж са разположени 3 стаи, баня и просторно антре. Втотият етаж е с кухня и 3 големи, светли стаи направени като хол и 2 спални. Двата етажа могат да се ползват заедно и поотделно. Имотът е подходящ за обитание, както от едно, така и от 2 семейства. Към имота принадлеьи втор малка къща с 2 стаи, стопанска постройка и голям гараж. Равен, ограден двор - 2 дка. със сонда и помпа за напояване. Може да бъде изградена баня и на втория етаж. И двата етажа разполагат с радиатори за отопление с локално парно. 

гр. Съединение отстои само на 18 км. от гр. Пловдив. До него се стига по новоремонтирана пътна мрежа. Разполага с редовен транспорт до Пловдив. Градът има всички необходими комуникации, магазини, учебни заведения. Чудесен избор, както за постоянен живот, така и за крайградска къща за отдих, почивка или земеделска дейност. 

Карта

Свържете се с агент