„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.

11005 Поддържана голяма къща с двор с. Ръжево Конаре

Ръжево конаре, България
Печат

Кратка информация

Местоположение
Ръжево конаре, България
Цена
€ 25 000
Тип на имота:
КЪЩА
Статус:
1/ ПРОДАВА
Площ :
152 m2
Етаж :
1
Етажност :
едноетажна
Спални :
3
Баня / WC :
2
Вид строителство :
смесено
Състояние на сградата :
Много добро
Състояние на имота :
Много добро
Двор :
768
Статус :
Имоти на село

Описание на имота

11005 Голяма къща, подходяща за обитание от 2 фамилии с хубав двор с. Ръжево Конаре. Имотът включва основна къща - състояща се от изба и етаж. Избата е светла с прозорци. В етажа се влиза през остъклена стълбищна клетка на 10 стъпала над земята. Състои се от антре и 3 големи стаи, в момента - дневна с отделен кухненски бокс, голям хол и спалня. В пристройка към къщата са обособени 2 големи обитаеми стаи и кухня, трето помещение с пещ за печене, баня, отделна тоалетна и още една лятна кухня. Външен сенчест навес с бетонирана площадка и алеи към входа и двора. Дворът е ограден, с голямо лице и масивна ограда. Разполага с вход за автомобили. Изключително добре поддържан и облагороден. Разполага със сонда за напояване и външна чешма. Канализационните води са прихванати в септична яма. Къщата се намира на асфалтирана улица. В съседство, добре поддържани имоти. Чудесен избор, както за постоянно обитание, така и за крайградска вила. 

Ръжево Конаре е голямо селище на 25 км от гр. Пловдив. Намира се в район с добре развита инфраструктура и транспорт. Било е общински център до 1978. Разполага с хубави улици, църква, читалище, паркови зони. Асфалтови пътища го свързват с всички околни села и с главния път - Пловдив - Карлово. През селото минава река Стряма. 

Карта

Свържете се с агент