„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.

10981 Чудесна къща с голям двор Старосел

Старосел, България
Печат

Кратка информация

Местоположение
Старосел, България
Цена
€ 15 300
Тип на имота:
КЪЩА
Статус:
1/ ПРОДАВА
Площ :
80 m2
Етаж :
1
Етажност :
едноетажна
Спални :
2
Баня / WC :
1
Вид строителство :
Кирпич / гредоред
Състояние на сградата :
Много добро
Състояние на имота :
Много добро
Двор :
900
Статус :
Имоти на село

Описание на имота

10981 Добре поддържана и измазана къща с голям двор в с. Старосел. Къщата се състои от 2 големи стаи и салон. В сутерена има изба с отделна квадратура. Във висока пристройка е изграден летен навес, лятна кухня 12 кв.м. и тоалетна. Дворът е голям, с правилна форма, висока ограда. Граничи с река Пясъчник, с много асми и плодни дръвчета. Имотът се поддържа. Къщата е с изключително добра локация в селото, по пътя за винарната и култовия тракийски комплекс. Селото е с канализация. Има извод за къщата.

Старосел придобива световна известност след разкритите в района тракийски храмове, гробници и светилища от археолога д-р Георги Китов. Намира се в непосредствена близост до СПА курорт Хисаря, разположено  под южните склонове на Същинска Средна гора. Мекият климат с превес на субтропично влияние от Средиземноморието, богата почва, мека зима и умерено топло лято, го правят желана дестинация, както за туризъм, така и за постоянно обитание.  Прекрасен имот, който ние, брокерите, не искаме да продадем, а да запазим за себе си.

Карта

Свържете се с агент