„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.

10957 Къща с облагороден двор Царимир

Царимир, България
Печат

Кратка информация

Местоположение
Царимир, България
Цена
€ 23 000
Тип на имота:
КЪЩА
Статус:
1/ ПРОДАВА
Площ :
139 m2
Етаж :
1
Етажност :
едноетажна
Спални :
3
Баня / WC :
1
Вид строителство :
смесено
Състояние на сградата :
Добро
Състояние на имота :
Много добро
Двор :
600
Статус :
Имоти на село

Описание на имота

10957 МДК България продава с ексклузивни права: Едноетажна къща в 2 части с двор и множество допълнителни постройки. Голямата къща се състои от вестибюл, 3 стаи и антре. В сутеренното ниво - голяма, суха изба 60 кв.м.  Залепена до нея е по-нова част от къщата - партерна, тухлена постройка, на плоча, където се намират кухня с трапезария, голям хол, баня и просторнио антре.  Жилищната площ по нотариален акт без избата е 139 кв.м., изба, извън тази квадратура - 60 кв.м. Имотът се поддържа и е обитаем.  Към имота принадлежат стопански постройки, сух склад и монолитен гараж  с площ около 140 кв.м.. Всички допълнителни постройки са законно построени. Дворът е ограден и добре поддържан  с много плодни дръвчета - ябълки, дюля, смокиня, райска ябълка, праскова, круша, асми, цветни лехи. Имотът се намира на хубава улица в центъра на селото. Подходящ е, както за постоянно обитание, така и за крайградска вила.

Царимир е голямо селище в Южна България на около 25 км от гр. Пловдив.

Инфраструктурата на населеното място е изградена с частично асфалтирана и осветена улична мрежа, електропреносна и водоснабдителна системи, кабелна телевизия.

Налични обществени сгради в селото са: кметство, църква, поща, детска градина, читалище, магазини.

Медицинско обслужване в селото се предлага от общопрактикуващ лекар.

Автобусен транспорт свързва селото с Пловдив и съседните населени места.

Наблизо се намира язовир Пясъчник, няколко местни развъдници за риба чудесни мeста за почивка и успешен риболов. Има и местна ловна дружина.

Селото разполага с добре поддържан стадион и собствен футболен отбор.

В близост е и авто-мото писта „Дракон“, където се провеждат кръгове от националния автомобилен шампионат, многобройни маркови събори, тунинг шоута и редовни мотоциклетни и автомобилни тренировъчни дни и любителски шампионати.

Карта

Свържете се с агент