„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.

Самостоятелна двуетажна къща с хубав двор в центъра на Йоаким Груево - 11205

Йоаким Груево, България
Печат

Кратка информация

Местоположение
Йоаким Груево, България
Цена
€ 62 000
Тип на имота:
КЪЩА
Статус:
1/ ПРОДАВА
Площ :
154 m2
Етаж :
2
Етажност :
двуетажна
Спални :
4
Тераси :
1
Баня / WC :
2
Вид строителство :
Тухла / гредоред
Състояние на сградата :
Много добро
Състояние на имота :
Добро
Двор :
500 кв.м.
Статус :
Имоти на село

Описание на имота

Самостоятелна, добре запазена къща с РЗП 154 кв.м. - два етажа по 77 кв.м. на етаж с хубав двор - половин декар, гараж и допълнителна масивна пристройка. Къщата е в добро общо състояние - тухлена, с частичен здрав гредоред и плоча между етажите, здрав покрив, дървени дограми, с канализация и вътрешни санитарни възли на етажите, добре поддържана и обзаведена с не нови но запазени мебели. Дворът е облагороден с кладенец и сонда за напояване, асми, овошки и обработваема част или място за басейн, чешма и пещ.

Разпределението на етажите е както следва: на 1-ви етаж - голям хол с трапезария, кухня, една спалня и баня с WC; на 2-ри етаж - антре, 3 стаи, баня с WC и тераса.

Йоаким Груево е едно от най-големите и най-добре развитите селища в регион Пловдив. Разположено е на 10 км. от Пловдив и 3 км. от гр. Стамболийски, 23 кв. от гр. Пазарджик. Редовен транспорт на 15 минути до Пловдив. Население 3000 жители. Има добре развит местен бизнес и плодородна земя за земеделие и зеленчукопроизводство. С множеството си магазини,  училище, деска градина, библиотека, читалище със самодейни състави, хотел, създава условия за спокоен живот на село с всички удобства на големия град. Хубавия парк и река Въча в близост са места за отдих и почивка. Чудесен избор за нов дом на крачка от Пловдив.  

Карта

Свържете се с агент