„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.

Къща с голям двор с. Равногор - Зеленият рай на Балканите - 11248

Равногор, България
Печат

Кратка информация

Местоположение
Равногор, България
Цена
€ 26 600
Тип на имота:
КЪЩА
Статус:
1/ ПРОДАВА
Площ :
100 m2
Етаж :
2
Етажност :
двуетажна
Баня / WC :
1
Вид строителство :
МОНОЛИТ
Състояние на сградата :
След цялостен ремонт
Състояние на имота :
Обзаведен
Двор :
1330 кв.м.
Статус :
Препоръчан от МДК

Описание на имота

Самостоятелна къща с каменни основи и голям двор - 1330 кв.м. в с. Равногор. Къщата е изцяло реставрирана и модернизирана от бивша постройка. Разполага с 2 големи помещения по 40 кв.м., оформени като дневна и спална зони, салон и баня с тоалетна, общо около 100 кв.м. Къщата е обитаема и обзаведена. Дворът предполага изграждане на допълнителни съоръжения и/или разширяване на имота спрямо желанията на новите собственици. Имотът разполага с ток и вода. Намира се в горния край на селото с невероятни гледки към околните ридове. 

Селото е известно с многобройните си природни и исторически забележителности и се слави с чистата си питейна вода и въздух.
Равногор се намира на 55 км. от гр. Пловдив и на 14 от историческия град Бацигово.. До него се стига по целогодишно поддържан асфалтов път с невероятни гледки.

Равногор е природното чудо в Родопите, изследвано и описано от NASA и NG като мястото с най-чист въздух и вода на Балканския полуостров. Изключителна туристоческа дестинация с удобен достъп от големия град, В близост са много природни и други забележителности: Бековите скали, Червената скала, Тракийски могили, параклиси на пешеходно разстояние в подножието на околните върхове, Фотинския водопад, защитената местност Дупката, също и Ваканционното селище Атолука. В селото магазини хотели, къщи за госто и постоянно живеещо население.
Равногор е селище с постоянна събитийност. Тук се провеждат певчески фестовал, гайдарски надсвирвания и събор през лятото, традиционен маратон през пролетта, условия за ски и сноуборд през зимата и др.

Карта

Свържете се с агент