„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.

Двуетажна масивна къща Брацигово-11234

Брацигово, България
Печат

Кратка информация

Местоположение
Брацигово, България
Цена
€ 47 000
Тип на имота:
КЪЩА
Статус:
7/ ДРУГИ ГРАДОВЕ
Площ :
150 m2
Етаж :
2
Етажност :
двуетажна
Спални :
6
Тераси :
2
Баня / WC :
3
Вид :
КАМЪК/ТУХЛА/ГРЕДОРЕД
Състояние на сградата :
Много добро
Състояние на имота :
Обитаем
Двор :
280
Статус :
КЪЩА

Описание на имота

Тухлена къща с 2 равностойни етажа, всеки с по 4 големи стаи, бани с тоалетна, вестибюл. Към имота принадлежи неголям двор с гараж и допълнителни пристройки. Намира се на тиха, спокойна улица. Чудесно място, както за постоянно жилище, така за вила сред природата с всички удобства на добре уреден град. 

Брацигово се намира в полите на Родопите. Местният климат е мек и лютите студове и големи горещини са рядко срещано явление. Брациговци се радват на красива пролет и топла есен. В Брацигово се отглежда маслодайната роза с най-високо качество, по-високо от това на казанлъшката и карловската, ценени и днес високо в Япония и Франция.

В землището на Брацигово се намират 2 защитени местности - „Атолука“ и „Тъмра“ и безброй природни и исторически забележителности.

Брацигово е неголям, но добре развит град с много местни фирми основно в шивашката, дървообработващата, хранително-вкусовата и добивно строителната промишленост. Средище на историческия и планински туризъм.

Населението в града е източноправославно. Градът се слави с най-високата православна камбанария на Балканския полуостров, която се намира в църквата „Свети Йоан Предтеча“. Построена е през 1884 – 1886 година от майстор Иван Драгов и е с височина 35 метра.

.

Карта

Свържете се с агент