„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.

Двуетажна къща с голям двор Цалапица -11237

Цалапица, България
Печат

Кратка информация

Местоположение
Цалапица, България
Цена
€ 79 000
Тип на имота:
КЪЩА
Статус:
1/ ПРОДАВА
Площ :
152 m2
Етаж :
2
Етажност :
двуетажна
Спални :
3
Баня / WC :
1
Вид строителство :
смесено
Състояние на сградата :
Много добро
Състояние на имота :
Много добро
Двор :
2260
Статус :
Препоръчан от МДК

Описание на имота

Цалапица е голямо, добре уредено селище на 10 км. от Пловдив и бърз излаз към магистрала Тракия и към Пазарджишко шосе. Има добре уредена магазинна мрежа, учебни и детски заведения, удобен транспорт до големия град.

Продава се двуетажна, добре поддържана къща, с допълнителни пристройки, потънала в зеленината на огромен двор с лозе, овощни насаждения и част за зеленчукопроизводство.    Разпределението на къщата е както следва: 1 етаж - широк вестибюл, кухня, 2 спални и механа. 2 етаж - широк вестибюл 2 спални и хол. Къщата е здрава, добре поддържана, измазана и изцяло обзаведена. Има ток и вода. Удобо място и на двата етажа за изграждане на бани с тоалтна. Може да се ползва от едно или 2 семейства. Готова за незабавно нанасяне. Към нея има и допълнителни постройки с отделна квадратура, лятна кухня с мивка, голям навес, който може да се превърне в прекрасна барбекю зона, килер с оджак и голяма складова пристройка. Дворът е разделен на 4 части - овощна градина, голямо лозе, част за зеленчукопроизводство и цветна градина с асми пред къщата. Разполага със сонда и помпа за напояване. Намира се на асфалтирана улица с високи огради, даваща спокойствие и уединение за своите нови обитатели. Чудесен избор за постоянно жилище или крайградска вила. Оф.11237

Предимства на имота

Цалапица е голямо, добре уредено селище на 15 км. от Пловдив и бърз излаз към магистрала Тракия и към Пазарджишко шосе. Продава се двуетажна къща с разпределение: 1 етаж- коридор, кухня, 2 спални, голяма механа. 2 етаж - коридор 2 спални, хол. Първият етаж е леко вкопан. Къщата е здрава, добре поддържана, измазана и изцяло обзаведена. Готова за незабавно нанасяне. Към нея има и допълнителни постройки, лятна кухня, летен навес с оджак, складова постройка.. Дворът е голям с овощна градина и лозе. Сонда за напояване. Намира се на асфалтирана улица. Чудесен избор за постоянно обитание или крайградска вила.

Карта

Свържете се с агент