„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.

Двуетажна каменна къща с двор с.Равногор-11249

Равногор, България
Печат

Кратка информация

Местоположение
Равногор, България
Цена
€ 25 300
Тип на имота:
КЪЩА
Статус:
1/ ПРОДАВА
Площ :
170 m2
Етаж :
2
Етажност :
двуетажна
Спални :
3
Тераси :
1
Баня / WC :
2
Вид строителство :
КАМЪК/ТУХЛА/ГРЕДОРЕД
Състояние на сградата :
Добро
Състояние на имота :
Обзаведен
Двор :
750
Статус :
Имоти на село

Описание на имота

Двуетажна голяма къща с двор и пристройки, на тиха асфалтова уличка в центъра на Равногор. Къщата е от дялан камък с два отделни входа. Състои се от първо ниво - голям вестибюл, голяма стая със сменени (PVC) прозорци и две сервизни помещения баня, и тоалетна. На второ ниво - вестибюл и три итделни спални, голяма остъклена веранда. Към имота принадлежи и голяма плевня с каменни основи и други стопански паянтови постройки, с възможности за преустройства. Къщата е с канализация, включена в новия централен водопровод. Селото е известно с многобройните си природни и исторически забележителности и се слави с чистата си питейна вода и въздух.
Равногор се намира на 55 км. от гр. Пловдив и на 14 от историческия град Бацигово.. До него се стига по целогодишно поддържан асфалтов път с невероятни гледки. Селото е с цялостна реконсктрукция на селищната водопроводната мрежа и изграден довеждащ водопровод. Равногор е природното чудо в Родопите, изследвано и описано от NASA и NG като мястото с най-чист въздух и вода на Балканския полуостров. Изключителна туристоческа дестинация с удобен достъп от големия град, В близост са много природни и други забележителности: Бековите скали, Червената скала, Тракийски могили, параклиси на пешеходно разстояние в подножието на околните върхове, Фотинския водопад, защитената местност Дупката, също и Ваканционното селище Атолука. В селото магазини хотели, къщи за госто и постоянно живеещо население.
Равногор е селище с постоянна събитийност. Тук се провеждат певчески фестовал, гайдарски надсвирвания и събор през лятото, традиционен маратон през пролетта, условия за ски и сноуборд през зимата и др.

Карта

Свържете се с агент