„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.

Голяма реставрирана възрожденска къща в гр. Лясковец до В. Търново - 11141

Лясковец, Велико Търново, България
Печат

Кратка информация

Местоположение
Лясковец, Велико Търново, България
Цена
€ 71 000
Тип на имота:
КЪЩА
Статус:
1/ ПРОДАВА
Площ :
180 m2
Етаж :
2
Етажност :
двуетажна
Спални :
3
Баня / WC :
2
Вид строителство :
КАМЪК/ТУХЛА/ГРЕДОРЕД
Състояние на сградата :
Завършена
Състояние на имота :
Обзаведен
Двор :
450 кв.м.
Статус :
Препоръчан от МДК

Описание на имота

Представяме Ви за продажба едно истинско бижу на 10 км. от гр. В. Търново, в центъра на гр. Лясковец. Имотът включва изцяло реставрирана, реновирана и отговаряща на съвременния начин на живот автентична възрожденска къща, собствен, ограден двор и допълнителна постройка.

Основната къща е двуетажна (партер и етаж)

На партерно ниво върху 82 кв.м. са разположени - голямо помещение, подходящо за механа или други цели с помещение за баня и тоалетна и второ помещение, използващо се за изба.

Вторият етаж поради естеството на къщата е с по-голяма квадратура, която е разпределена между голяма кухня, всекидневна, и 3 спални - две големи и една по-малка и баня с тоалетна.

В имота има и външна, лятна, покрита част с отделна квадратура от над 24 кв.м. с изградена пълноценна кухня и кът за сядане. Конструкцията ѝ е камък и дърво с под от големи каменни плочи.

Имотът е с реновиран покрив. Изцяло подменена електрическата и ВиК инсталации, нова дървена дограма със стъклопакет, като е запазена визията на къщата. Всички врати са масивни, дървени. Къщата е газифицирана с изградена отоплителна инсталация и постоянна топла вода. Настоящите собственици са положили усилия, едновременно да запазят изцяло автентичния вид на къщата, като я пригодят успешно за съвременния начин на живот.

Към имота принадлежи 450 кв.м. собствен, облагороден двор с високи, реставрирани каменни огради и дървени порти.

В непосредствена близост са автобусна спирка, училище, магазини. Един чудесен имот за семейно жилище или уникална вила само на няколко километра от старата ни столица – В. Търново. оф.№ 11141

Карта

Свържете се с агент