„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.

Голяма двуфамилна къща в Перущица 11213

Перущица, Пловдив, България
Печат

Кратка информация

Местоположение
Перущица, Пловдив, България
Цена
€ 42 500
Тип на имота:
КЪЩА
Статус:
1/ ПРОДАВА
Площ :
150 m2
Етаж :
1
Етажност :
едноетажна
Спални :
3-4
Баня / WC :
2
Вид строителство :
МОНОЛИТ
Състояние на сградата :
Много добро
Състояние на имота :
Обитаем
Двор :
330
Статус :
Само в МДК България

Описание на имота

Голяма монолитна къща на едно ниво с приятен двор и място за паркиране в гр. Перущица. Имотът може да бъде ползван от едно или 2 семейства, за което е пригоден от предишните обитатели. Едната част от къщата включва - дневна, преходни на нея 2 спални, хол, голяма кухня общо 5 стаи и лятна кухня. Втората част се състои от 2 големи стаи, едната с кухня, баня с тоалетна и антре. Към имота принадлежи още голяма изба, работилница и още две санитарни помещения - баня и тоалетна на двора. Има условия за лесно изграждане на втора вътрешна баня с тоалетна с голям размер. Къщата е на бетонна основа, масивни тухлени стени и здрав покрив. Втората, по-малка част е със сменени дограми. Двете части са свързани с междинна врата, която може да ги обедини или да бъдат ползвани поотделно. Имотът е обзаведен и обитаем от първия момент, без да е правен съвременен ремонт, както се вижда от снимките. Отоплението е решено с няколко печки, камина с водна риза и климатици. Къщата е включена в градската канализация. Намира се на равна улица, з която предстои цялостно обновяване през пролетта с обобрен от общината бюджет. Чудесен избор за голямо семейство или крайградска вила, способна да побере много гости.

Перущица е един от най-добре уредените градове в близост до Пловдив, с редовен транспорт през половин час, прекрасна природа и туристически дестинации. Разполага с всички удобства на големия град - детски заведения, училище, магазини, аптеки, спортен комплекс с нов плувен басейн, парк и детски площадки. оф.11213

Карта

Свържете се с агент